Tack för 2010!

Efter ett par magra år har senaste kvartalet varit matnyttigare. Eftersom jag frilansat i över 25 år vet jag att framgång växlar. Vi tror på ett gott nytt 2011!

Webbshop
Ett litet men viktigt steg är webbshopen på hemsidan stanley.se Den öppnade under hösten och fungerar vid årsskiftet med kortbetalningar. Om omsättningen tar fart kommer kunder också att kunna välja fakturabetalning.
En och annan udda produkt kan också dyka upp ibland. Design och hantverk är en biprodukt i firman.

Hemsidan
Stanley.se har både fått ny teknik och ny ordning. Den är gjord med världens vanligaste system för bloggar och hemsidor.
Ett sånt upplägg täcker också behovet för de flesta organisationer och folkrörelser. Men det kan vi prata mer om när ni hör av er.

Twitter
Nämn Twitter i en organisation och du får en lång suck som svar: Vi får anställa någon … Själv har jag underlättat min närvaro på nätet med twitter och sparat mycket tid.
Och hur passar FaceBook in i allt detta?
Det handlar mest om man ska vara med i flödet på nätet eller ej. Och vem vågar stå utanför?

Nykterhet
Mina kunder är i huvudsak idéburna riksorganisationer. Sedan några år har jag jobbat mycket med traditionella nykterhetsrörelser. På sitt sätt lärorikt, men nu går jag vidare.

Ideellt engagemang
Efter några år av många ideella engagemang koncentrerar jag mig mer på företaget 2011. Ett eget företag kräver engagemang. För många styrelseuppdrag och ideella uppdrag tär på verksamheten. Det räcker med ett par engagemang.

Egen teknik
För första gången på 10 år har jag också en egen server på internet. Där kan jag erbjuda nya tjänster. Teknik är ju inte min specialité. Men verksamheten sker ju redan till största delen via nätet så det är en naturlig utveckling. Och jag är ju van att ha servrar till hands.

Kort sagt
Jag jobbar vidare på halvtid, som vanligt. Unnar mig att ta de uppdrag som engagerar mig. Och utvecklar min kompetens för att öka värdet och skapa nya tjänster.

Gott nytt år
och tack för gott samarbete 2010
Stanley Almqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.