Omdömen

Citaten är dokumenterade och offentliga uttalanden.

   Sören Sehlberg, tidigare reklamchef, MHF
”Jag har använt Stanley i mer än 20 år. Han är oerhört professionell, har tillfört nytänkande, känsla och form. Han har god omvärldskoll och brett kunnande inom media och ideella rörelser.”
Sören Sehlberg, som i slutet av den perioden utnämndes till årets lobbyist av Reklamförbundet och tidningen Resumé. Det var en lärorik period och roligt att få småprata med vd i Reklamförbundet under prisutdelningen.
Sören fick priset för att han lyckades föra upp alkolåset ända till lagstiftning i Riksdagen.

   Wendel Wilks, TV-producent och lärare, 100 Huntley Street
”Stanley has the unusual gift of being an artist. He has a keenly developed creative talent, an eye for exact detail, and an uncompromising set of high principals and values. He is our most sensitive student and has many, many, production concepts and ideas.”

   Josef Östby, direktor för global bibelspridning
och pastor i Skandinaviens största kyrka
”Stanley Almqvist var ett geni när det gäller kommunikation och formgivning. Han var också eldsjäl och ideologisk motor i projektet.”
(Om Tabasco och VIPS.)

   Stipendium från PU, Pingsts ungdomsförbund
”… uthållig och tydlig i de ideologiska frågorna där barn och ungdomar är mycket viktiga personer …”
Belöning för mångårigt arbete för barn och ungas rättigheter och värdighet, baserat på organisationens ideologi och tradition.

   Sten-Gunnar Hedin, tidigare föreståndare för Pingst i Sverige
”Som alla sanna konstnärer är du ingen dussinmänniska! Vi andra som ansåg oss radikala eller var reaktionära förstod dig inte alltid – oftast berodde det på att du var långt före oss andra … Du lyckades bryta dig loss, du hade sett och förstått tidigare än en del av att varje problem hade sin egen lösning. Fortsätt att vara spårhunden …”

Uno Gustin, Stanleys chef på förlagshuset Dagengruppen
”Allt vad Stanley rör vid skapar intresse, han är en arbetskamrat man inte glömmer. Han är oförskämt rikt begåvad.”